Întrebare pentru Ponta: va susține legea grațierii, așa cum îi cer prietenii lui politici infractori?

Victor Ponta nu mai poate sta ascuns și trebuie să răspundă la întrebări: va promova și va susține legea grațierii, așa cum îi cer prietenii lui politici infractori? Consideră că viitorul președinte al României trebuie să îi grațieze pe politicienii infractori?

Pentru mine lucrurile sunt foarte clare: este nevoie de dreptate, iar cei care fură banii românilor trebuie să plătească. Nu trebuie nici amnistie fiscală pentru infractori, care îi va ajuta să rămână cu banii furați, nici grațiere, care îi va scoate din închisoare, deși au decizii definitive de condamnare pentru corupție.

Orice inițiativă care reduce pedepsele pentru corupție, infracțiuni economice sau pentru crima organizată sau care propune grațierea și amnistia trebuie respinsă.

Preocuparea principală a Guvernului Ponta trebuie să fie recuperarea prejudiciilor de la infractorii condamnați pentru că au furat banii românilor. A recuperat ANAF prejudiciul din dosarul “Zambaccian” de la infractorul Năstase?

Share
Acest articol a fost publicat în Anticoruptie, alegeri prezidentiale 2014 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Întrebare pentru Ponta: va susține legea grațierii, așa cum îi cer prietenii lui politici infractori?

  1. Gabriel Sig spune:

    Desigur ca o va sustine. Cred ca va cunoasteti foarte bine adversarul. Iar daca nu isi va pune semnatura pe nici un document va fi in concordanta cu tertipurile lui deja consacrate.