Obiectivul meu e să intru în turul 2 și să câștig în fața candidatului PSD

Dragi prieteni și susținători,

Eu am intrat în această competiție ca să câștig. Nu am alte obiective decât să intru în al doilea tur de scrutin și să câștig în fața candidatului PSD. Mă bazez pe toți cei care își doresc o Românie mai bună, cu dreptate în toate, cu politicieni cinstiți, fără corupție în educație și în sănătate, cu o economie solidă și corectă, care să genereze locuri de muncă.

Eu mă adresez tuturor celor care nu vor să lase România pe mâna PSD și a politicienilor corupți.

Veniți lângă mine și aveți încredere că împreună putem învinge.

Share
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Obiectivul meu e să intru în turul 2 și să câștig în fața candidatului PSD

 1. un român îngrijorat de viitorul României spune:

  Mi-am declarat susținerea pentru candidatura dumneavoastră în nenumărate rânduri în ultimii ani. Vă susțin in continuare și implicarea mea e certă doar că nu îmi dau seama, încă, cum aș putea face asta. Ceea ce mă aștept de la candidatul pe care l-aș susține la președinție sau la orice altă funcție publică până la urmă este un plan concret, cu propuneri realiste, decente pentru mandatul pe care îl atacă. Desigur un astfel de plan ar fi inutil fără apariții ulterioare care să expună evoluția lui.

 2. Andi spune:

  Daca ajungeti in turul 2 sigur veti castiga. Singura piedica ar putea fi Iohannis, micul corupt de Sibiu.

 3. Dragos Riscanu spune:

  Va dorim succes ! Ne dorim succes !

  Ce putem face sa il obtinem, pe linga voturile pe care puteti conta (deocamdata nu sunt prea multe, ca de’ oamenii inca se tem de adevarul strimb si justitia corupta) ?

  Facem siteuri, lipim afise, mobilizam alegatori, stringem fonduri … ? multi dintre noi nu avem nici o experienta pentru ca nu am prea avut pe cine sa sustinem si nu am mai participat … (s-au ocupat profesionistii Dan Nica, Dragnea, Vintu …)

  Cu stima,

  Dragos Riscanu