Susținere pentru campania electorală prezidențială

Dragi prieteni,

Dacă doriți să susțineți campania electorală, o puteți face în contul “Macovei Președinte”, deschis la Unicredit Tiriac Bank București, astfel:

Pentru LEI, cont: RO50 BACX 0000 0000 1750 5007
Pentru EURO, cont: RO23 BACX 0000 0000 1750 5008
Pentru USD, cont: RO93 BACX 0000 0000 1750 5009

Susținerea campaniei electorale se poate face prin depunere directă la ghișeu, mergând la orice filială Unicredit Tiriac Bank din țară și alegând unul din cele trei conturi bancare deschise la Unicredit Tiriac Bank București, sau prin transfer bancar.

Pentru a putea înregistra legal tranzacția, vă rugăm să menționați în formularul bancar, în câmpul de explicații, adresa (oraș, strada, nr.) și CNP/CIF dumneavoastră și să ne trimiteți un email cu aceste informații la adresa: trezorier@macoveipresedinte.ro.

Vă mulțumim!

Notă: Mandatar financiar pentru campania electorală a candidatului independent Monica Macovei este domnul Viorel Bîtu, înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă, potrivit art.26 alin.12 din Legea nr.334/2006 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, actualizată și republicată.

Pentru informații suplimentare privind susținerea campaniei electorale, trimiteți întrebările dvs. pe email, la adresa trezorier@macoveipresedinte.ro

Share
Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Salvează legătura permanentă.

6 răspunsuri la Susținere pentru campania electorală prezidențială

 1. Ioan spune:

  Ar ajuta sa puneti un buton the “Pay Pall” pe undeva. Asa as putea si eu sa contribui.

  Multumesc

 2. Ioan nistor spune:

  O sa donez in fiecare saptamana, PayPal ar fi super pentru cei din diaspora ca mine cu putere financiara buna nepoluati de televiziunile din romania care dorim sa emigram in romania :)

 3. Catalin spune:

  Doamna Macovei,

  Va rugam sa postati si un cont de PayPal. Este essential pentru ca permite transferuri rapide si fara “birocratie”. Din aceasta cauza este si foarte poplular.

  Dumnezeu sa va ajute!

 4. Maria spune:

  Trebuie nesparat gasita o modalitate mai simpla pentru romanii de afara de a va ajuta financiar.

 5. Alex spune:

  Buna ziua d-na Macovei,

  Va doresc foarte mult succes vis-a-vis de candidtura dvs la presedintie!

  As dori sa aflu va rog cum pot romanii din afara tarii sa va trimita bani ptr campania electorala?

  Se poate pune toate detaliile de strangere de semnaturi si sustinere financiara electorala pe principalele pagini sociale: facebook, twitter, etc?

  Facebook are mail multe pagini, sugerez detaliile de mai sus sa fie pe prima pagina a principalelor pagini de facebook care va sustin.

  Multam si cu respect,
  Alex