Mesajul meu către români este: împărțiți puterea! Nu dați toată puterea PSD!

În acest moment, PSD are peste 90% din administrația locală, baronii PSD sunt într-o mare rețea, aș spune de crimă organizată, au cuprins toată țara, au majoritate în Parlament, au guvernul.

Ca atare, împărțiți, încă o dată spun, puterea! Și la președinte votați un candidat de dreapta. La fel, la alegerile europarlamentare, votați candidați de dreapta, pentru că va conta foarte mult acest lucru.

Dacă în Parlamentul European vor face o majoritate candidații de dreapta de la mai multe grupuri politice, atunci aceștia vor putea vota și alege președintele Comisiei Europene. Și asta înseamnă că în următorii 5 ani vom avea o Comisie Europeană care va face politici – economice, de pildă – de dreapta, adică va dezvolta sectorul privat, investiții șamd, și nu de stânga – de asigurări sociale și de stat acasă fără muncă.

(Brașov, 24.04.2014)

Share
Publicat în de admin | Lasă un comentariu

PSD a legiferat pofta baronilor: fuga de DNA

Liviu Dragnea vorbește de multă vreme despre schimbarea Legii Agenției Naționale de Integritate, schimbarea regimului incompatibilităților și despre faptul că primarii și președinții de consilii județene nu ar trebui să răspundă pentru semnături, ci funcționarii publici care aprobă contracte, dau avize și autorizații.

Recent, în Parlament a fost votată Legea nr. 20/2014 care modifică Legea nr.215/2001 a administrației locale, astfel încât primarul și președintele de consiliu județean pot delega atribuțiile, inclusiv funcționarilor publici de specialitate.

Consecințele acestei legi:

1. Transfer de responsabilitate penală: baronii locali ai PSD își asigură imunitatea pentru hoție și sărăcirea românilor și încearcă să paseze răspunderea penală, adică posibili ani de închisoare, către funcționarii publici;

2. Presiuni și constrângeri asupra funcționarilor publici: oamenii de bună-credință care lucrează în admnistrația locală vor fi supuși amenințărilor și presiunilor mafiei locale politice;

3. Baronii PSD vor să fure cu mâna altora: politicienii nu își mai asumă avize, autorizații, contracte, servicii, toate pe bani publici. Adică au liber să fure cu mâna altora;

4. PSD nu mai vrea ca aceste fapte să fie anchetate de DNA: competența DNA este atrasă și de calitatea făptuitorului. Dacă primarul sau președintele CJ nu mai semnează actele instituției, atunci eventualele fapte de corupție nu vor mai fi anchetate de DNA, ci de unități de parchet locale, care nu au dovedit toate același nivel de profesionalism și determinare ca DNA.

Share
Publicat în de admin | Lasă un comentariu

Vizita lui Ponta în Teleorman, o nouă confirmare că România este condusă de cel mai incompetent, iresponsabil și rupt de realitate Guvern de după 1989

“Vizita de lucru” a lui Ponta pe domeniul Teleorman, administrat de baronul Dragnea de peste 10 ani de zile, arată lipsa de compasiune față de suferința și nevoile oamenilor care și-au pierdut membri de familie sau agonisirea de-o viață sub ape.

Ponta are compasiune față de corupții din PSD luați de DNA, de care nu se “dezice”, dar nu are compasiune pentru oamenii care se uită neputincioși cum au pierdut totul din cauza corupției, incompetenței și iresponsabilității lui și a lui Dragnea, precum și a celor care au condus județul Teleorman atâția ani.

Ponta nu a fost cu barca prin Teleorman să rezolve o problemă, ci să puncteze mediatic de pe urma tragediei acelor oameni, exact așa cum face de fiecare dată.

S-a dus cu “barca de reportaj” după el, a avut grijă să nu-și ude cizmele de cauciuc, urcând în barcă chiar și când apa era de doar câțiva centimetri, a stat să fie tras cu barca de angajații ISU, dând impresia unui mare vizir sau unui pașă cărat de vasali.

O astfel de imagine nu veți vedea în nicio țară civilizată din lume. Ponta a fost personajul principal al unui spectacol grotesc nemaiîntâlnit. Recent, la inundațiile din Marea Britanie, prinții William și Harry au intrat în apă în cizme de cauciuc și au ajutat la construirea unui dig.

O lume întreagă îl știe pe Ponta că este mitoman. Acum a dovedit că este și mitocan, întrebând-o pe ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană: “Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?“.

Dacă Ponta i-ar fi întrebat chiar pe cei inundați dacă “au chef de inundații”, aceștia l-ar fi obligat să muncească, în apă, alături de ei, să facă diguri, ca răspuns la nesimțirea și aroganța lui.

Vizita lui Ponta în Teleorman este o nouă confirmare că România este condusă de cel mai incompetent, iresponsabil și rupt de realitate Guvern de dupa 1989.

România și românii merită să aibă un Guvern competent și condus de o persoană matură și responsabilă, nu de un claun mincinos și arogant, preocupat numai de propria imagine pe seama tragediei oamenilor.

Share
Publicat în de admin | 4 comentarii

Un Paște în credință și speranță!

Sărbătoarea Învierii Domnului ne dă speranța că răul și nedreptatea nu sunt veșnice și că, până la urmă, binele, dreptatea și viața înving,

Pentru că nu poți fi neutru în fața răului, important este de care parte stăm în această luptă dintre bine și rău.

Un Paște fericit și plin de bincuvântări alături de cei dragi!

Cristos a înviat!

Share
Publicat în de admin | 3 comentarii